Om | Restauranter | Prisliste | Køb | Kontakt |
|
Udsendt d. 27-05-2019 Winemakers Dinner med Grgich på Atelier 85 Lørdag den 22. juni kl. 18.00 afholder Emilie Vin en fantastisk "Winemakers Dinner", hvor vinene fra en af Californiens bedste producenter - Grgich Hills Estate - kan nydes på Atelier 85 til stjernekokken Brian Petersens fremragende mad.Atelier 85 er en social/fine dining restaurant i beliggende i smukke Fredensborg. Allerede fra start har der været sejlene, da White Guide Denmark i 2017 sørgede for, at den fløj ind på en 6. plads over bedst ratede restauranter i Danmark og endvidere vandt prisen som årets nye restaurant. Restauranten styres af Brian Pedersen, der er udlært kok fra Hotel D`Angleterre og har arbejdet på luksusrestauranter i både Danmark og Frankrig, bla. kan nævnes: køkkenchef på Restaurant Nouvel som en årgang havde 1 michelin stjerne, køkkenchef på Danmarks mest kendte fiskerestaurant, Krogs Fiskerestaurant på Gammel strand i København og The Dining Room på Radisson Blu, hvor han også var finalist ved årets kok. Brian Petersen satser nu på at blive Danmarks næste deltager ved det uofficielle VM for kokke Bocuse D`Or 2021. Grgisch Hill Estate: Miljenko "Mike" Grgich opnåede sin første, store berømmelse i den historiske 1976-smagning i Paris, da hans 1973 Chateau Montelena Chardonnay vandt i den prestigefulde blindsmagning. Grgich Hills er nu nok den mest kendte Demeter-certificerede biodynamiske (og helt igennem økologiske) vinproducent på egnen. De er banebrydende inden for økologiske vine fra Californien og er bl.a. blevet serveret af statsoverhoveder såsom Reagan, Clinton og Obama. Grgich Hills er især kendte for deres solide hvidvine, men deres rødvine rammer ligeledes plet. Ved denne middag skal vi smage så godt som hele Grgich' sortiment.. Maryanne Wedner, som er ”Director of Corporate and Export Sales, and Assistant to the President”, er, som titlen næsten antyder, en mangeårig god ven af Grgich-familien, kommer til Danmark og vil fortælle om huset og de internationalt meget højt berømmede vine ved denne eksklusive middag. MENU: Vin: Rosé Miljenko's Selection 2018 4 slags snacks Vin: Fume Blanc 2014: Danske asparges- lime- kammusling - dild- syrnet fløde- hyldeblomst Vin: Chardonnay 2013 Rødtunge- krabbe- porre- hummersauce- kørvel Vin: Zinfandel 2012: Andebryst- tomat- oliven- snegle- panisse- estragon Vin: Merlot 2012: Sommerbuk- brombær- peberrod- skovmærke- blomkål Vin: Cabernet Sauvignon 2013: Lammeryg & hjerte- sommer rørhat- syltet trøffel- fennikel- anis Vin: Violetta Late Harvest: Rabarber- sødskærm- hvid chokolade- lakrids Kaffe/ the Sødt til kaffen Der vil komme lidt overraskelser i løbet af middagen. Pris pr. person med 13-15 serveringer 7 vine og kaffe kr. 1.900,-. Tilmelding skal ske til Atelier 85, Slotsgade 12 3480 Fredensborg - Atelier85.dk / 31664260 Brian Petersen eller via www.emilievin.dk/Vinvælger/Arrangementer / 21446253 Ole Sørensen senest onsdag den 19. juni. Der er 20 pladser - "først til mølle". Med venlig hilsen, Ole Sørensen
|