Om | Restauranter | Prisliste | Køb | Kontakt |
|
Udsendt d. 06-06-2019 Skipperhuset - Atelier 85 Der er stadig pladser til juni måneds to vinmiddage:1. Californisk vinmiddag i Skipperhuset torsdag den 13. juni kl. 18.00 Oplev en spændende aften i Skipperhuset Skipper Allé 6 - 3480 Fredensborg Det foregår torsdag den 13. juni kl. 18.00, hvor der afholdes en amerikansk vinmiddag. Det er nu fjerde sæson, at Simon og Thomas på fornem vis står i spidsen for det charmerende Skipperhus, der ligger i Fredensborg Slotspark ved Esrum Sø. De har kreeret en typisk amerikansk menu, som nedenstående vine fra de 2 californiske vinhuse: Honig Vineyard & Winery og Argot Wines skal ledsage. Arrangementet er en del af kampagnen ”Discover California”, som sætter fokus på de fremragende vine fra dette område. Honig Vineyard & Winery er førende inden for bæredygtig dyrkning og fremstilling af vin. Deres konstant høje kvalitet til prisen gør dem til favoritter på restauranter over hele USA, mens Argot Wines er en meget lille "kultproducent", som bl.a. Robert Parker har fået øje på i de senere år. Der er plads til 36 deltagere – ”først til mølle” Velkomstsnacks - Honig Vineyard & Winery, Sauvignon Blanc 2017 Pimento Cheese Deviled eggs - Argot Wines, Chardonnay, Mosaic 2016 Cold corn soup with lump meat crab, avocado and fresh basil - Argot Wines, Pinot Noir, Mosaic 2015 Chicken Fried Quail with spicy honey and thyme - Argot Wines, Syrah Mosaic 2014 BBQ pork belly ribs with housemade bbq sauce served with Cornbread Panzanella Salad: pickled green tomatoes, burrata, fresh herbs, and stone fruit - Honig Vineyard and Winery, Cabernet Sauvignon 2014 Watermelon Sorbet with Lime Shortbread cookies – Dessetvin Pris pr. person med appetizer og 5-retters menu, 6 vine og kaffe er kun kr. 850,- 2. Winemakers Dinner med Grgich på Atelier 85 Lørdag den 22. juni kl. 18.00 afholder Emilie Vin en fantastisk "Winemakers Dinner", hvor vinene fra en af Californiens bedste producenter - Grgich Hills Estate - kan nydes på Atelier 85 til stjernekokken Brian Petersens fremragende mad. Atelier 85 er en social/fine dining restaurant i beliggende i smukke Fredensborg. Allerede fra start har der været sejlene, da White Guide Denmark i 2017 sørgede for, at den fløj ind på en 6. plads over bedst ratede restauranter i Danmark og endvidere vandt prisen som årets nye restaurant. Restauranten styres af Brian Pedersen, der er udlært kok fra Hotel D`Angleterre og har arbejdet på luksusrestauranter i både Danmark og Frankrig, bla. kan nævnes: køkkenchef på Restaurant Nouvel som en årgang havde 1 michelin stjerne, køkkenchef på Danmarks mest kendte fiskerestaurant, Krogs Fiskerestaurant på Gammel strand i København og The Dining Room på Radisson Blu, hvor han også var finalist ved årets kok. Brian Petersen satser nu på at blive Danmarks næste deltager ved det uofficielle VM for kokke Bocuse D`Or 2021. Grgisch Hill Estate: Miljenko "Mike" Grgich opnåede sin første, store berømmelse i den historiske 1976-smagning i Paris, da hans 1973 Chateau Montelena Chardonnay vandt i den prestigefulde blindsmagning. Grgich Hills er nu nok den mest kendte Demeter-certificerede biodynamiske (og helt igennem økologiske) vinproducent på egnen. De er banebrydende inden for økologiske vine fra Californien og er bl.a. blevet serveret af statsoverhoveder såsom Reagan, Clinton og Obama. Grgich Hills er især kendte for deres solide hvidvine, men deres rødvine rammer ligeledes plet. Ved denne middag skal vi smage så godt som hele Grgich' sortiment.. Maryanne Wedner, som er ”Director of Corporate and Export Sales, and Assistant to the President”, er, som titlen næsten antyder, en mangeårig god ven af Grgich-familien, kommer til Danmark og vil fortælle om huset og de internationalt meget højt berømmede vine ved denne eksklusive middag. MENU: Vin: Rosé Miljenko's Selection 2018 4 slags snacks Vin: Fume Blanc 2014: Danske asparges- lime- kammusling - dild- syrnet fløde- hyldeblomst Vin: Chardonnay 2013 Rødtunge- krabbe- porre- hummersauce- kørvel Vin: Zinfandel 2012: Andebryst- tomat- oliven- snegle- panisse- estragon Vin: Merlot 2012: Sommerbuk- brombær- peberrod- skovmærke- blomkål Vin: Cabernet Sauvignon 2013: Lammeryg & hjerte- sommer rørhat- syltet trøffel- fennikel- anis Vin: Violetta Late Harvest: Rabarber- sødskærm- hvid chokolade- lakrids Kaffe/ the Sødt til kaffen Der vil komme lidt overraskelser i løbet af middagen. Pris pr. person med 13-15 serveringer 7 vine og kaffe kr. 1.900,-. Tilmelding skal ske til Atelier 85, Slotsgade 12 3480 Fredensborg - Atelier85.dk / 31664260 Brian Petersen eller via www.emilievin.dk/Vinvælger/Arrangementer / 21446253 Ole Sørensen senest onsdag den 19. juni. Der er 20 pladser - "først til mølle". Med venlig hilsen, Ole Sørensen
|