Om Restauranter Prisliste Køb Kontakt
Se kurv

Nyhedsbrev
Navn:
E-mail:

Vinvælger

   Alsace
 Beaujolais
 Bordeaux
 Bourgogne
 Italien
 Loire
 Portugal
 Provence
 Rhone
 Spanien
 Sydfrankrig
 Tyskland
 USA
 Mousserende vine
 Søde vine
 Vanille
 Østrig
 
 Alle omr�der

Webdesign:
NEKSA
Matera

DeBedsteVine

Udsendt d. 13-10-2020

Vinmiddag i Restaurant Fredensborghusene

Lørdag den 21. november kl. 18.30 - Bakkedraget 43, 3480 Fredensborg

Mads Rubæk og Jonas Larsen overtog forpagtningen af Restauranten Fredensborghusene i 2019. De byder på et kvalitetskøkken baseret på de bedste råvarer i sæson, nordiske smage med franske teknikker.

Til dette arrangement har de kreeret en spændende middag, som Ole Sørensen fra Emilie Vin har sat vine til.

Kammusling - æble - brunet smør - karse
Weingut Zähringer, Cremant Baden Brut – Baden, Tyskland

Skagen skinke - jordskokker - kapers.
Domaine Léon Boesch, Pinot Gris Clos Zwinkel 2018 - Alsace Frankrig

Sprød vildt croquette - rødbede - skovsyre.
Castato Prime Donne, Rosso di Montalcino DOC 2018 – Toscana, Italien
og
Sylvain Loichet, Côtes-de-Nuits Villages ”Aux Montagnes” 2018 – Bourgogne, Frankrig

Gråand - selleri - tyttebær - glaze - tallerkensmækkere.
Domaine des Baguiers, Bandol Rouge 2016 – Provence, Frankrig
og
La Dama, Amarone della Valpolicella 2015 – Veneto, Italien

Chokolade kage - blåbær - salt karamel - æble sorbet
Domaine des Schistes, Maury La Cerisaie 2019 – Roussillon, Frankrig

Pris pr. person for 5-retters menu, 7 vine samt kaffe og lidt sødt kr. 775,-

Maximum antal deltagere er 44 – Først til mølle.

For tilmelding:

www.emilievin.dk - Vinvælger - Arrangementer (tryk på billedet).

eller

Emilie Vin v/Ole Sørensen 21445363 – olesoe@mail.dk


Med venlig hilsen,
Ole Sørensen

Send dette nyhedsbrev til en ven
Modtager e-mail
Din e-mail