Om | Restauranter | Prisliste | Køb | Kontakt |
|
Udsendt d. 13-10-2020 Vinmiddag i Restaurant Fredensborghusene Lørdag den 21. november kl. 18.30 - Bakkedraget 43, 3480 FredensborgMads Rubæk og Jonas Larsen overtog forpagtningen af Restauranten Fredensborghusene i 2019. De byder på et kvalitetskøkken baseret på de bedste råvarer i sæson, nordiske smage med franske teknikker. Til dette arrangement har de kreeret en spændende middag, som Ole Sørensen fra Emilie Vin har sat vine til. Kammusling - æble - brunet smør - karse Weingut Zähringer, Cremant Baden Brut – Baden, Tyskland Skagen skinke - jordskokker - kapers. Domaine Léon Boesch, Pinot Gris Clos Zwinkel 2018 - Alsace Frankrig Sprød vildt croquette - rødbede - skovsyre. Castato Prime Donne, Rosso di Montalcino DOC 2018 – Toscana, Italien og Sylvain Loichet, Côtes-de-Nuits Villages ”Aux Montagnes” 2018 – Bourgogne, Frankrig Gråand - selleri - tyttebær - glaze - tallerkensmækkere. Domaine des Baguiers, Bandol Rouge 2016 – Provence, Frankrig og La Dama, Amarone della Valpolicella 2015 – Veneto, Italien Chokolade kage - blåbær - salt karamel - æble sorbet Domaine des Schistes, Maury La Cerisaie 2019 – Roussillon, Frankrig Pris pr. person for 5-retters menu, 7 vine samt kaffe og lidt sødt kr. 775,- Maximum antal deltagere er 44 – Først til mølle. For tilmelding: www.emilievin.dk - Vinvælger - Arrangementer (tryk på billedet). eller Emilie Vin v/Ole Sørensen 21445363 – olesoe@mail.dk Med venlig hilsen, Ole Sørensen
|