Om | Restauranter | Prisliste | Køb | Kontakt |
|
Udsendt d. 28-03-2022 Præmieret laks til påske Dansk Gastronomisk Akademi har givet et hædersdiplom til Mikael Andreasen fra Samsø Røgeri. Hædersdiplomet er givet for fremragende fremstilling af kvalitetsfødevarer med følgende begrundelse: "Meget smuk koldrøget laks. Mikael Andreasen har lært sig selv røgehåndværket og med årelang tålmodighed, har han udviklet sin egen forarbejdningsmetode: Mikael tager sin motorsav og skærer frisk savsmuld af frugttræer til hver eneste røgning. Han lufttørrer og håndvender savsmuldet til det er lige præcis tilpas fugtigt. Råvaren er færøske laks, som opdrættes uden brug af GMO-foder og antibiotika. Laksen håndsaltes, skylles og hænger til tørre i tre døgn inden røgning. Laksen er tør, røgen er forholdsvis diskret, salt-balancen er flot og kødet er mørt som smør." Bestilling til påske Det er muligt at bestille en hel eller en halv side koldrøget laks fra "Ø Laks" på Samsø til afhentning før påske i Kovangen 610 3480 Fredensborg fra den 11.4. Laksen vejer mindst ca. 1,7 eller 0,85 kg og sælges til udsalgspris 550,- kr. og 300,- kr. Bestil via www.emilievin.dk - Vinvælger - Laks eller ved svar på denne mail senest lørdag den 2.04 kl. 12,00. Holdbarheden er mindst 14 dage - kan fryses. Det er altid muligt at kontakte os på 21446353 eller mail: olesoe@mail.dk. Nyhedsbrevet kan afbestilles ved mail til olesoe@mail.dk. Med venlig hilsen, Ole Sørensen
|