Om Restauranter Prisliste Køb Kontakt
Se kurv

Nyhedsbrev
Navn:
E-mail:

Vinvælger

   Alsace
 Beaujolais
 Bordeaux
 Bourgogne
 Italien
 Loire
 Portugal
 Provence
 Rhone
 Spanien
 Sydfrankrig
 Tyskland
 USA
 Mousserende vine
 Søde vine
 Vanille
 Østrig
 
 Alle omr�der

Webdesign:
NEKSA
Matera

DeBedsteVine

Udsendt d. 13-04-2022

Winemakers Dinner med Grgich i Madkollektivet

Torsdag den 12. maj kl. 18.30 afholder Emilie Vin en fantastisk "Winemakers Dinner", hvor vinene fra en af Californiens bedste producenter - Grgich Hills Estate - kan nydes i "Madkollektivet Naboskaber" til Rune Sonnichsen fremragende 6-retters menu.

"Madkollektivet Naboskaber", der er beliggende Slotsgade 3 3480 Fredensborg, er et alternativt spisested, som låner det bedste fra et folkekøkken, en restaurant og et moderne forsamlingshus. Køkkenet styres af køkkenchef Rune Sonnichsen, der har en fortid som medejer af en del kendte restauranter så som Mêlée og Arnaki begge belønnet som BIB i Michelin-guiden. I dag er Rune også involveret i "Skipperhuset".

Grgisch Hill Estate:
Miljenko "Mike" Grgich opnåede sin første, store berømmelse i den historiske 1976-smagning i Paris, da hans 1973 Chateau Montelena Chardonnay vandt i den prestigefulde blindsmagning. Grgich Hills er nu nok den mest kendte Demeter-certificerede biodynamiske (og helt igennem økologiske) vinproducent på egnen. De er banebrydende inden for økologiske vine fra Californien og er bl.a. blevet serveret af statsoverhoveder såsom Reagan, Clinton og Obama. Grgich Hills er især kendte for deres solide hvidvine, men deres rødvine rammer ligeledes plet.

Ved denne middag skal vi smage så godt som hele Grgich' sortiment.

Grgich’ eksportmanager Maja Jeramaz – datter af vinmageren Ivo Jeramaz (Mike Grgich' nevø) - kommer til Danmark og vil denne aften fortælle om huset og de internationalt meget højt berømmede vine ved denne eksklusive middag.

MENU:

Vanen tro har vi sammensat en menu, som får det bedste frem i de enkelte vine.

SNACKS
Vaffel med stenbiderrogn & creme fraiche
Krustader med søkogte rejer & urte mayo
Aranzini med muslinger

Vin: Fûme Blanc 2019

FORRET
Stegt slethvar med hvide asparges og fiskefume

Vin: Chardonnay 2019

MELLEMRET
Tartar af okse med løg & karse, sprød malt & estragon

Vin: Merlot 2016

MELLEMRET:
Stegt brisler med tomat, gnocchi & løvstikke

Vin: Zinfandel 2014

HOVEDRET
Grillet lamme koteletter med rosmarin, nye kartofler, grønne asparges & lamme sky

Vin: Cabernet Sauvignon 2014

DESSERT
Rabarber crumble, vanilieis & mynte

Vin: Violetta Late Harvest 2018

Pris kr. 975,00 - Tilmelding her:

https://madkollektivet.dk/event/winemakers-dinner-med-grgich - klik på fotoet.

Max. 40 deltagere - Først til mølle.

Nyhedsbrevet kan frameldes ved mail til olesoe@mail.dk.

Det er altid muligt at kontakte os på 21446353 eller mail: olesoe@mail.dk




Med venlig hilsen,
Ole Sørensen

Send dette nyhedsbrev til en ven
Modtager e-mail
Din e-mail