Om Restauranter Prisliste Køb Kontakt
Se kurv

Nyhedsbrev
Navn:
E-mail:

Vinvælger

   Alsace
 Beaujolais
 Bordeaux
 Bourgogne
 Italien
 Loire
 Portugal
 Provence
 Rhone
 Spanien
 Sydfrankrig
 Tyskland
 USA
 Mousserende vine
 Søde vine
 Vanille
 Østrig
 
 Alle omr�der

Webdesign:
NEKSA
Matera

DeBedsteVine

Udsendt d. 16-05-2022

Grgich-vine på lageret lørdag 21.5 kl. 10-14

Vi holder åbent på lageret Wiedeveltsvej 2A i Fredensborg på lørdag den 21. maj 2022 kl. 10.00 - 14.00.

DISCOVER CALIFORNIA WINES
Emilie Vin er som sædvanlig med i den årlige i "Discover California Wines" kampagne. I den anledning vil der de næste lørdage blive præsenteret en hel del vine fra området. På lørdag præsenteres bl.a. nye årgange fra verdensberømte Grgich Hills Estate.

Ud over de nedenstående vine kan Fume Blanc 2016 og Chardonnay 2015 også smages og sælges til rabatpriser.

Grgich Hills Estate – Napa Valley USA (biodynamisk)
Miljenko "Mike" Grgich opnåede sin første, store berømmelse i den historiske 1976-smagning i Paris, da hans 1973 Chateau Montelena Chardonnay vandt i den prestigefulde blindsmagning. Grgich Hills er nu nok den mest kendte Demeter-certificerede biodynamiske (og helt igennem økologiske) vinproducent på egnen. De er banebrydende inden for økologiske vine fra Californien og er bl.a. blevet serveret af statsoverhoveder såsom Reagan, Clinton og Obama. Grgich Hills er især kendte for deres solide hvidvine, men deres rødvine rammer ligeledes plet.

Sauvignon Blanc 2019 - kr. 250,00, SPAR 45,- kr.
100 % Sauvignon Blanc, 13,5%, 6 mdr. på fransk eg (20% barrique, 80% foudres). Druerne er fra de kølige American Canyon- og Carneros-marker. Smag med saftig tropisk frugt og citrongræs. Frisk og mineralsk vin med balance og god længde. Passer perfekt til en grøn salat med gedeost, grillet fisk, østers og skaldyr. James Suckling 91 points. Robert Parker 93 points.

Chardonnay 2019 - kr. 335,00, SPAR 60,- kr.
100 % Chardonnay, 14,1 %. Fadgæret i 900 l. fade og barriques, herefter 10 mdr. på franske egefade, 60% nye. Ingen malolaktisk gæring. I Mike Grgich' klassiske (burgundiske) stil, som han etablerede ved sin begyndelse i 1977. Sprød og rig vin med smag af tropiske frugter, pære, lime og citrus. God syre. Fadet er godt integreret. Elegant vin som er fremragende til skaldyr, stegt kylling, grillet svinekød eller bløde oste. Wine and Spirits 94 points, James Suckling 91 points.

Zinfandel 2014 - kr. 295,00, SPAR 30,- kr.
97 % Zinfandel, 3% Petit Syrah, 14,8 %. 16 mdr. på store franske fade heraf 60% nye. Fra vinmarker i Calistoga i en fremragende årgang. Meget koncentreret, rig men stringent zinfandel med solbær, blomme, lakrids, læder og krydderi. God syre. Perfekt til grillet oksekød, røgede retter eller italiensk mad med tomatsauce. Wilfred Wong of Wine.com: 93 points.

Merlot 2016 - kr. 320,00, SPAR 45,- kr.
95 % Merlot, 5% Cabernet Sauvignon. 14,6 %. 18 mdr. på nye franske fade. Fra køligt beliggende vinmarker i det sydlige Napa Valley i en fremragende årgang. Fløjlsblød, koncentreret vin med brombær, kirsebær, lakrids og en antydning af chokolade. Balanceret vin med god syre og tanninindhold. Perfekt til oksekød, lam, and og grillet svinekød. Wine Enthusiast 90 points.

Cabernet Sauvignon 2014 - kr. 460,00, SPAR 65,- kr.
79 % Cabernet Sauvignon, 12% Merlot, 5% Petit Verdot, 4% Cabernet Franc, 14,6 %. 21 mdr. på nye franske barriques. Fra vinmarker Yountville samt i mindre omfang Calistoga og Rutherford. Elegant og kraftfuld. Kompleks aroma med sorte bær, lakrids og kakao! Rig aroma af sorte kirsebær og lakrids med et strejf af mokka og læder. Dens fyldige krop og bløde tanniner gør den til den perfekte partner med grillet bøf, lam eller stegt and. 93 points hos James Suckling.


Discover California kampagnen slutter ved udgangen af maj. Indtil da gælder alle tilbud på vine herfra dvs. Dashe, Argot, Honig samt naturligvis Grgich - se Vinvælger - USA.

Levering er gratis i Storkøbenhavn og Nordsjælland ved køb af mindst 6 flasker - gerne assorteret.

Det er altid muligt at kontakte os på 21446353 eller mail: olesoe@mail.dk.

Nyhedsbrevet kan frameldes ved at maile til olesoe@mail.dk.


Med venlig hilsen,
Ole Sørensen

Send dette nyhedsbrev til en ven
Modtager e-mail
Din e-mail