Om Restauranter Prisliste Køb Kontakt
  - Sådan bestiller man
- Reservationer - Nyhedsbreve og til/framelding
Se kurv

Nyhedsbrev
Navn:
E-mail:

Vinvælger

   Alsace
 Beaujolais
 Bordeaux
 Bourgogne
 Italien
 Loire
 Portugal
 Provence
 Rhone
 Spanien
 Sydfrankrig
 Tyskland
 USA
 Mousserende vine
 Søde vine
 Vanille
 Østrig
 
 Alle omr�der

Webdesign:
NEKSA
Matera

DeBedsteVine

Sådan bestiller man

  1. Udfra sortimentslisten (Vinvælger i venstre side) vælger du, hvilke vine du gerne vil have. Listen her på nettet vil være opdateret med de seneste priser, og med markering af eventuelle udsolgte varer. Vær opmærksom på bemærkningerne til de enkelte vine, hvor du eksempelvis kan se om vinen først kommer hjem senere. Alle priser er inklusiv moms.

  2. Så sender du os din ordre - der dannes en mail til Emilie Vin. Oplys om vinen skal sendes, eller om du selv vil hente vinene på vores adresse i Fredensborg.

  3. Vi mailer dig en ordrebekræftelse eller kontakter dig telefonisk og oplyser dig den samlede pris inklusive vores fragt-omkostninger. Bestillinger i det meste af Nordsjælland og Storkøbenhavn leveres uden omkostninger. Andre indenlandske forsendelser pålægges fragt på ca. 110 kroner pr. påbegyndt 6 stks kasse.

  4. Herefter sender vi vinen til dig. Det sker pr. fragtmand eller post, og vi sender normalt én gang pr uge. Så typisk vil der gå en lille uge, før vinen står hjemme hos dig.

  5. Sammen med vinen modtager du en faktura indeholdende bankkontonr. Beløbet bedes indbetalt inden 8 dage. Hvis det er første gang, du handler hos os, vil vi bede dig forudbetale vinene, hvis intet andet er aftalt.

Vores bankkontonummer er Regnr. 1400 kontonr. 5909 995 290 (Nordea).

 

For udenlandske kunder: Du er meget velkommen til at handle her på web-siten. Men kontakt os, når du ønsker at bestille, så vi kan beregne de korrekte forsendelsesomkostninger og aftale betalingsformen.

For our foreign customers: You are most welcome to buy our wines using this web-site. When wanting to order, please contact us to arrange the payment and have the correct shipment cost.

Afhentning af vin

Du er velkommen til selv at hente din ordre her på vores adresse i Fredensborg. Ring for at aftale tid på telefon mob. 21 44 63 53, hvis du vil være sikker på at træffe os hjemme.

Vinene betales ved afhentningen. Vi tager Dankort.

Øvrige handelsbetingelser

Lever vinene ikke op til forventningerne, kan de indenfor 14 dage fra fakturadato returneres til Emilie Vin, hvis flasker og etiketter er ubeskadigede. Vi godskriver dig så straks vinens pris for de returnerede flasker, men ikke påløbne fragtomkostninger.

I tilfælde af brækage eller manko skal der gøres opmærksom på dette med det samme til fragtmanden. Emilie Vin påtager sig ikke ansvar for senere opdagede brækager/mangler.

Hvis du har fået en vin, som er fejlbehæftet (f.eks. propsmag), bytter vi selvfølgelig gerne. Returner vinen og proppen sammen med en forklaring på problemet, og vi sender dig fragtfrit en erstatningsflaske. Mange af vore leverandører vil gerne have propper fra fejlbehæftede flasker retur, så propfejlen kan laboratorieundersøges. Returnering af fejlvine skal ske inden for en måned fra fakturadato.

Der tages forbehold for udsolgte varer, fejlagtige priser og udsving i valutakurser.