Om Restauranter Prisliste Køb Kontakt
   
Se kurv

Nyhedsbrev
Navn:
E-mail:

Vinvælger

   Alsace
 Beaujolais
 Bordeaux
 Bourgogne
 Italien
 Loire
 Portugal
 Provence
 Rhone
 Spanien
 Sydfrankrig
 Tyskland
 USA
 Mousserende vine
 Søde vine
 Vanille
 Østrig
 
 Alle omr�der

Webdesign:
NEKSA
Matera

DeBedsteVine

Om Emilie Vin

Vores forretningsidé er at sælge vin af meget høj kvalitet fra mindre domainer, som helst skal benytte sig af økologiske og/eller biodynamiske metoder i produktionen.

I første omgang har vi sat fokus på Frankrig, hvor mange vinbrug er langt fremme i denne retning, men vi fører også vine fra Italien, Tyskland og Østrig, og vi stopper ikke her, idet sortimentet til stadighed vil blive udvidet.

Hvorfor økologi og biodynamik? Jo, fordi det har vist sig, at man simpelt hen ud over at skåne miljøet laver nogle fremragende vine med karakter ved at dyrke jorden på en mere "naturlig" måde uden brug af kemi dvs. pesticider, fungicider, kunstgødning og med et lavt udbytte osv. Mange af de største vine specielt i Frankrig bliver faktisk produceret på denne måde, og der kommer flere og flere til. Endvidere er vores leverandører nogle utrolig engagerede mennesker, som samtidig med at være teknisk dygtige også har "hjertet med" i deres produktion.

I øjeblikket importerer vi vine fra Alsace, Bandol, Banyuls, Bourgogne, Cabardés, Faugeres, Languedoc, Rhone, Roussillon og Provence i Frankrig, det tyske distrikt Mosel samt fra italienske Piemomte og Toscana. Vi har også vine fra Burgenland i Østrig, Douro i Portugal samt det nordlige Spanien.  

Vi er meget stolte af, at vi 2 år i træk har fået kåret vine som de bedste på Kronborg Vinfestival og således vundet guldmedalje. Senest med Domaine Rouaud økologiske Têt Pourpre 2005 - Côtes du Roussillon Village og i 2006 var det Pinot Gris ”Clos Zwinkel” 2004 fra den biodynamiske Alsace-producent Léon Boesch, der blev kåret til Festivalens bedste hvidvin. I øvrigt er vi i alle årene siden blevet belønnet med præmier for vores vine på denne festival.

Emilie Vin har denne hjemmeside www.emilievin.dk, hvor man kan tilmelde sig til at modtage vores nyhedsbrev, med oplysninger om tiltag i den økologiske vinverden samt nogle gode tilbud.

Vi afholder i øvrigt gerne vinsmagninger hos såvel firmaer som private med vores vine og evt. økologi og biodynamik som emne.

Der kan foretages bestilling via telefon, brev eller mail. Vinene bringes ud gratis i det meste af Nordsjælland og Storkøbenhavn ved køb af mindst 6 flasker - Lad os aftale nærmere. I den øvrige del af landet sendes vinene med tillæg for fragt.

Med venlig hilsen

Emilie Vin
Ole Sørensen